Follow my blog with Bloglovin

piatok 31. októbra 2014

Vintage.

Yesterday we had amazing bookstore-antique-vintage trip to Nitra with Dalia. It was amazing! I study there for three years, but I have never seen these places. We love books, so we spent all day in bookstores.  I focused on books about trees. I love trees. On my 18. birthday, I want a small tattoo of a tree. But about tattoos later.:)
~
Včera sme z Dáliou zorganizovali taký malý trip po kníhkupectvách, antikvariátoch a starožitníctvach. Nitra je plná úžasných miest, ktoré som ani za tie tri roky čo tam študujem neobjavila. Milujeme knihy, čiže sme celý deň strávili v kníhkupectvách. Ja som sa zamerala na knihy o stromoch. :D Milujem stromy. Najviac na svete. Na 18-ku chcem malé tetovanie stromu. Ale o tetovaniach neskôr. :)



Old English books for 1 
~
Staré anglické knihy idú po eure idú na dračku. :D



Why air is free, and virginity expensive? Interesting question...


 Antique stores have always fascinated me. A mazing places. Everything has it´s own story to tell...imagination of live, person, situation, feeling. 
~
Starožitníctva ma vždy fascinovali. Úžasné miesto, kde každý predmet má svoj príbeh. Každý evokuje vtedajší život...predstavujje osoby, pocity, udalosti.











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára