Follow my blog with Bloglovin

nedeľa 5. októbra 2014

Autumn Walk

It´s sunday today. I have to study a lot. Unbelievable- we have 6 tests this week. I´m exhausted, I didn´t even start yet... :/ Sun is up, and I realy don´t want to sit at home in math´s company. Need to solve a lot of stuffs today. But at first, I wanted to add a new post. :D Tomorrow I´ll go on trip with my classmates. We´ll see a ZOO in Zlín (Czech Republic) . I´m so excited. I haven´t been in ZOO for ages.In fact it´ll be a trip to our childhood.
~
Dnes je nedeľa. Musím sa tóľko učiť. Je to neuveriteľné, ale máme 6 testov na jeden týždeň. Som úplne vyčerpaná, a to som ešte ani len nezačala. Slniečko svieti a mne sa vážne nechce sedieť doma na zadku, len v spoločnosti kníh matematiky. Dnes je treba vyriešiť kopec vecí. Ale najprv som chcela pridať nejaký ten pekný post. Zajtra ideme s triedou na výlet do ZOO do Zlína. Strašne sa teším. Nebola som v ZOO roky rokúce. V skutočnosti to bude taký náš trip do detských čias.

Today I wanted to go on trip with my family. But the weather is getting wore and worse.(now it rains- awesome) It´s autumn, my favourite season. I wanted to go to our woods, to see how leaves changing colors. I love it. It´s  kind of a mirracle for me. Such a shame. But I promise, if I go there,  I´ll took a hundred photos, and do a post about my trip. With title: Autumn Lovers! :D
~
Dnes som plánovala taký malý výlet s rodinkou. Ale počasie je čoraz horšie.(teraz už prší- skvelé) Je jeseň- moje obľúbené obdobie, a tak som chcela ísť do lesa, vidieť ako listy menia farby...milujem to, je to pre mňa ako taký malý zázrak. Škoda toho počasia. Ale sľubujem, že ak sa tam dostanem, tak urobím 100 fotiek a veľký post na tému : Autumn Lovers! :D 






I loved these photos from the first moment, I saw them. This outfit is not tipical for me. I´m not classy, I don´t wear a lace blouses. But I accidently found this piece in my closet and I found it amazing. It is an original piece, couse it´s from Melisa Minca. One of my favourite slovak blogers! Photos taken by Elis.
~
Milovala som tieto fotky od prvého momentu, keď som ich zbadala. Tento outfit pre mňa nieje vôbec tipický. Niesom classy, a už vôbec nenosím čipkované blúzky. Ale náhodne som tento kúsok našla v skrini a zdal sa mi úžasný. Je to originál kúsok od Melisky-jednej z najlepších blogeriek na Slovensku! Fotky od Elis.























I´m wearing :
  • pale blue jeans- Tally Weijl
  • big black bag- H&M
  • lace blouse- H&M (originaly from Melisa Minca)
  • military dark green jacket- H&M
  • pale grey high heels- CCC
  • big ring - SIX

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára